Webinar – Robotter & Digitalisering

Se hele webinaret nedenfor.

 

Webinar – Erfaring med robotter til markedsføring og kommunikation.

Du får vores erfaring med brug af sociale robotter til kommunikation og markedsføring serveret, sammen med konkrete kunde cases. Se hvordan andre burger deres robotter og hør hvorfor robotten er så god til, at levere et budskab.

Se mere om robotten her: https://yodaway.com/sanbot/

Uffe Koch fra Business Aalborg, giver et overblik over hvordan digitalisering praktiseres i Danske virksomheder. Hvordan kan du komme igang, hvor du skal starte og hvor langt du kan nå.

I dette webinar gennemgår vores start med sociale robotter. Hvordan vores antagelser og manglende erfaring gav udslag i from af decideret frygt for vores første robot. Den første robot var meget anderledes end den Sanbot vi bruger hos Yodaway idag, f.eks. var den 140 cm. Høj. Her starter vores rejse med sociale robotter, som skal vise sig at kunne en hel del mere end forventede.

Vi går hastigt videre til udviklingen af de applikationer, som robotterne har idag. Uffe Koch giver eksempler på hverdagens digitalisering. Vi viser robotter, som bliver brugt af vores kunder til forskellige formål og svare på spørgsmålet. Tager robotten dit job? Vi giver vores bud, som tager højde for de tre industrier, som robotter ofte bliver implementeret i. Nemlig industri, sundhed og service.

Vi går mere i dybden med brug af robotter i online kommunikation og kigger på hvordan andre har haft success med online markedsføring af events med robotter. Selvfølgelig bliver Pernille Jensen også nævnt, en robot som har mere end tusind forbindelser på Linkedin. Find hende her: https://www.linkedin.com/in/robotten-pernille/

Uffe viser modellen, som Business Aalborg bruger til at forklare digitalisering og høste de lavt hængende frugter i virksomheder. Der er flere former for digitalisering og måder at komme igang på.

Til sidst kommer selvsagt de tre tips til brug af fysiske robotter i din markedsføring og tre gratis rådgivnings muligheder fra Business Aalborg.

Webinar – Erfaring med robotter til markedsføring.

Webinar - Erfaring med robotter til markedsføring
Yodaway og Business Aalborg har afholdt et webinar om robotter og digitalisering. Du kan se det helt gratis på denne side.

 

Andre har også set:

  • Check-in med specifikke kontaktpersoner
  • Af- og installation af apps på Sanbot. Klik her.
  • Afstemninger og undersøgelser. Klik her.
  • Ruteanvisning på robotten – Guide. Klik her.
  • Produktpræsentationen på robotten. Klik her.
  • Robotten byder velkommen – Guide. Klik her.
  • Gratis tips til brug af sociale robotter. Klik her.
  • Guide til billeder og ikoner Klik her.
  • Danse App på robotten – Guide. Klik her.

 

 

Husk du skal have en aktiv bruger og være logget ind på Yodaway’s dashboard for at designe opgaver til robotterne. Du finder login siden her.