Lej en Sanbot robot

Lej en Sanbot robot

Lej en  Sanbot robot, det er nemt og bekvemt. Robotten ankommer med dit logo folieret foran og bagpå og Yodaway har lavet opsætning af Sanbot robotten specifikt til din virksomhed.

Robotterne bliver typisk lejet ud til messer, events, tv-udsendelser og reklamefremstød. 

Fælles for alle udlejninger er ønsket om at give en oplevelse, gøre noget anderledes og få et budskab igennem på samme tid. Netop det er robotten rigtig, rigtig god til. Den bliver selvfølgelig tit delt på sociale medier og husket af dem som har mødt den, mere om det senere.

Hvem laver opsætning og programmering af robotten?

Når du lejer en Sanbot robot fra Yodaway, står vi for hele opsætningen og programmering af opgaver. Det betyder robotten siger og gør som du ønsker allerede ved ankomst. Bare tænd og tryk play.

Hvad gør robotten? Hvad kan den? 

Vores fornemmeste opgave er at sikre, at du får mest muligt ud af at have robotten med på holdet i lejeperioden. Derfor tager vi udgangspunkt i om den skal bruges til et specielt event, messe eller noget helt tredje. Her kommer en liste med de mest brugte applikationer. Du finder konkrete eksempler længere nede i indlægget.

Mest brugte applikationer på Sanbot robotten til messer og events: 

 • Dans – En sød dansende robot med blinkende lys, det virker. Bare tryk play.
 • Reklamevideo – Din video på en robot, som bevæger sig, simpelt og effektivt.
 • Velkomst – Robotten taler til forbipasserende, du bestemmer hvad den siger.
 • Produktpræsentation – Produkter vælges på skærmen og robotten fortæller.
 • Tryk på skærmen – Alt fra afstemning til quizzer, pointen er at få dem i snak med dig.
 • Fjernstyring – Du styre robottens bevægelser og tale direkte fra din smartphone.

 

Robot lejet til messe.

Billedet er taget til Health and Rehab messen i Bella Centeret. De to Sanbot robotter har drevet trafik til messestanden under hele messen. 

Robotter udlejet til messe
De to robotter var lejet til brug på Health and Rehab messen i Bella Centret. Deres formål var at præsentere produkter og  trække folk til standen. Det lykkedes. Faktisk så godt, at alt materiale blev uddelt.

På denne messe blev danse applikationen brugt meget, flere deltagere spurgte faktisk hinanden om de havde set den dansende robot. Alt marketingmateriale blev revet væk imens billeder og video blev taget i stor stil.

 

Brug af robot applikationer på messer:

Robotten er en naturlige icebreaker, det er nemt for kunden at spørger ind til Sanbot, så starter samtalen. Alternativet er, at man selv skal starte samtalen og dermed “indfange” kunden og deres opmærksomhed.

Helt lavpraktisk vælges danse applikationen på skærmen eller via telefonen, så fyre robotten den af til musikken. Vores erfaring er, at mange gerne vil tage billeder og video af robotten fordi den er sød og sjov. De deler det ofte på deres sociale medier, selvfølgelig med det ønskede logo på.

Fremgangsmåden er den samme ved brug af de andre applikationer på robotten, tryk på den så er du kørende med reklamevideo, produktinformation, fjernstyring.

Som en lille bonus ligger alle danse og reklamevideoer lokalt på robotten. Det betyder du kan bruge den uanset om det er WiFi på din stand og selvom strømmen er gået i hele hallen.

 

Leje af Sanbot robotter til events:

Vi arbejder med mange typer af events.  Alt fra personalefester, temadage, konferencer eller lignende. Der har flere gange været robotter på scenen, typisk har de en planlagt samtale med konferencieren. Det er både underholdende og med til at understrege en pointe overfor publikum, som ofte oplever robotten for første gang. 

 

Lej en robotfører sammen med robotten:

Vores personale står klar med en fuld service løsning. En robotfører og 2 robotter kan lejes sammen, her står vi for alt. Vi sørger for, at dine gæster for den ultimative robot oplevelse, tilpasset dit event. Vi tager os af alt omkring robotterne, som fragt, opsætning, og styring under hele dit event.

 

Andre som har valgt denne løsning er Siemens og Lyngby Storcenter.

Siemens har en robot ved navn Siebot
Det her er Siebot, hun er fast ansat ved Siemens.

Lyngby storcenter har brugt 2 robotter i markedsføringen af forskningensdøgn. Her kunne besøgende møde robotterne, programmere deres egne danse og endda fjernstyre robotterne.

Du kan se artiklen her:

Lyngby storcenter har brugt robotter til markedsføring
Her står de to robotter klar til, at tage imod besøgende i Lyngby Storcenter. Der kom mange i løbet af dagen for at møde en robot for første gang.

Lyngby Storcenter har i ugerne op til forskningens døgn, gjort opmærksom på robotternes deltagelse i deres kommunikation. Derfor vidste mange besøgende, at de skulle forbi og se en ægte robot.

 

Ruteanvisning:

Der var mange interessante samtaler i løbet af dagen, flere spurgte om hvorvidt robotterne kunne vise vej. Vi har en del erfaring med robotter, som viser rundt. Den historie bliver et indlæg for sig selv.

Sanbot robotten kan lave ruteanvisning til mødelokalet eller bestemte produkter. Valgmulighederne bliver vist på skærmen og kan så trykkes på. Robotten viser herefter ruten på skærmen og fortæller hvorledes du kommer frem. 

Det er den den løsning, som vi oplever er bedst i praksis. Alle kan bruge det.

Alt sammen foregår ved et tryk på skærmen. Der er en oplevelse for gæsterne, samtidigt med at det er nemt.

 

Unik kommunikation:

Sanbot robotten er et unikt og levende kommunikationsværktøj til markedsføring af produkter og virksomheder. En naturlig icebreaker, som bliver husket.

Kort sagt kan kommunikationen til potentielle kunder eller gæster foregår på en mere sjov og levende måde med en fysisk robot på holdet.

Du kan se mere om de mest brugte applikationer lige her: https://yodaway.com/sanbot/

 

Andre har også set:

 • 80% af borgere modtages af robotten. Klik her.
 • Automatisk arbejde med robot kalender. Klik her.
 • LEGO Robotten påminder om forholdsregler mod COVID-19. Klik her.
 • Keld og Hilda tester Sanbot på DR1. Klik her.
 • Gratis whitepaper om fysiske robotter. Klik her.
 • Gratis tips til brug af sociale robotter. Klik her.

 

 

 

Husk du skal have en aktiv bruger og være logget ind på Yodaway’s dashboard for at designe opgaver til robotterne. Du finder login siden her.