Den mest effektive gæsteregistrering.

Hvordan laver vi den absolut mest effektive gæsteregistrering?

Vores kunstig intelligens modeller gør Smartpoint løsningen istand til, at detektere og analyserer mennesker der ses af enheden. Det betyder i praksis, at vores kunder har mulighed for at tiltale deres besøgende ved ankomst. Velkomst og information gives via en automatiseret Smartpoint løsning.

Grundet efterspørgsel på en skærmløsning med gæsteregistrering, som kan fungere med vores sociale robotter, har Yodaway udviklet den mest simple skærmløsning til dato.

Et enkelt tryk!

Denne receptionsløsning eller gæsteregistrering om man vil, detektere når en gæst ankommer og siger f.eks. “Hej, hvem skal du tale med?”

Gæsten behøver kun trykke på billedet af den medarbejder, som der er lavet aftale med. Gæsten er nu budt velkommen, tjekket ind og medarbejderen har fået besked på mail/sms.

 

 

To tryk!

Er der flere afdelinger kan gæsten vælge afdeling og herefter medarbejder. En, to tjekket ind.

 

Wayfinder inkluderet:

Ved tryk på en afdeling eller medarbejder kan gæsten få ruteanvisning via tale, billeder og video.

 

Opsætning & Installation:

Reception løsningen/gæsteregisteringen virker fra dag et, Yodaway sørger for hele opsætningen inkl.

  • Grafik & billeder
  • Tale & sprogvalg
  • Video & menu

Antallet af medarbejdere, afdelinger eller informationer, som vises på skærmen, er ubegrænset. Find dem hurtigt med søgefunktionen.

 

Styring af enheder:

Skift information på alle skærme med et enkelt klik.

Styring af alle dine smartpoint løsninger sker fra din computer eller telefon. Log ind via hjemmesiden og bestem hvilken velkomst der skal gives hvornår og til hvem. Med et enkelt klik kan du sende en velkomst og/eller menu på dine enheder.

Vi har lavet hjælpe videoer, som du kan finde på vores Youtube kanal. http://tiny.cc/3vyliz